Over ons

Onze werkwijze is eenvoudig en succesvol: wij regelen alles van A tot Z, hebben een hoge scoringskans op subsidie en werken op no cure-no pay basis. Een persoonlijke werkwijze staat bij ons hoog in het vaandel.

Ons team van professionals beschikt over ruime kennis en inlevingsvermogen om een volwaardig gesprekspartner te zijn voor ondernemers. Holland Partners biedt begeleiding bij elke stap in het opzetten en uitrollen van al jouw innovatieve ideeën.

Holland Partners wereldwijd

Wij hebben inmiddels voor meer dan 30 landen projecten begeleid en gerealiseerd, van Amerika tot Zuid-Afrika.

Ons team

Door onze kennis en inlevingsvermogen zijn wij een volwaardig gesprekspartner voor ondernemers en kunnen wij je begeleiden bij het opzetten en uitrollen van al jouw innovatieve ideeën. Wij introduceren vol trots ons team van professionals.

Drs. Edwin Melchior
Founding Partner

Drs. Ard de Vries
Founding Partner

Mark Hoekstra MSc
Senior Consultant

Farida Vinck
Projectmanager

Ir. Bart van de Rotsheide
Senior Consultant

Janine Neuf MSc
Senior Consultant

Francesco Pappalardo PhD
Senior Consultant

Vivian de Kok BSc
Consultant

Jan de Vries MSc
Consultant

Makensie Marten MSc
Consultant

Max Melchior
Research Medewerker

Zoila

Zoila Spierings
Communicatie Stagiaire

Rick Louwman
Research Stagiaire

Onze klanten

Wij werken voor uiteenlopende klanten in verschillende branches. Wij zijn zeer actief in de logistieke sector, sportsector en lifescience. Disciplines waar wij op focussen zijn innovatie, export, onderwijs & inclusie, digitale transformatie en duurzaamheid. Dit doen wij voor groot bedrijven, mkb’s, ngo’s en overheden.